Gratis böcker

Mer än under

Boken handlar om olika livsöden: en discoutkastare, kriminella mc-personer, en dödsdömd tjej pga leukemi, en konstnär, en främlingslegionär, en huliganledare, en satanist………. De flesta av dem skulle inte levt idag på grund av våld, knark, sjukdom eller självmord, men de lever ett lyckligt liv! I boken berättar de vad de varit med om och hur Jesus har förändrat deras liv!

Det är fantastiska exempel på vad Gud kan göra i ditt liv!

 

Gudsbeviset

Om Gud vill att jag ska tro på honom så måste han bevisa sig för mig genom ett under!” Om det vore dina ord så håller du den rätta boken i dina händer. Om du kan tänka logiskt och förnuftigt då kommer du att förundra dig. Det lovar jag dig, för
Gud bevisar sig. Alltså, här kommer det då!

 

Ho Ho! Är du vaken?

I många år var det populärt att gå på väckelsemöten och lyssna på ”profeter” som förutsade stora väckelser över Sverige och Norge. Entusiastiskt ropade man halleluja. Men idag har många församlingar dött ut i norr och om 15 år finns förmodligen inte många kvar. Jag tror det är dags att vi upptäcker dessa moderna, religiösa illusioner om vad väckelse är, så att felaktiga föreställningar kan bli korrigerade. Gud är på gång i norr, men på ett lite annorlunda sätt än vad många förväntade sig. När jag för flera år sedan läste igenom bibeln och kom till berättelsen där Jesus mättade 5000 män, tänkte jag först hoppa över den eftersom jag kunde historien utantill, men plötsligt kom Guds Ande över mig och sa att jag skulle läsa den. Med stor spänning och fruktan läste jag igenom berättelsen och fick en budskap till Guds folk i norr, ett budskap som jag själv inte skulle kunna vara i stånd till att tänka ut. Nu är det upp till dig att bedöma om detta budskap talar till dig eller inte. Själv är jag övertygad om att Gud lagt ett potential i detta budskap till att förändra och förvandla hela norra Sverige! Väckelse är inte bara möjligt, utan nödvändigt! Endast en reell väckelse kan vända nöden! Gud vill tala till dig och din församling.